plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Zbor.md - ajutorul tău personal în căutarea biletelor de avion ieftine.
Călătorește comod și cu plăcere!

MOTORUL DE CĂUTARE AL BILETELOR DE AVION IEFTINE

Sistemul de rezervări Zbor.md

Orice călătorie începe cu o idee, o destinație și un bilet de avion. Zbor.md oferă clienților bilete ieftine, zboruri în toate direcțiile lumii și o deservire de calitate dictată de o experiență pe piață de peste 7 ani.

Zboruri ieftine

Operarea cu sistemele de rezervări globale ne permit să propunem bilete ieftine și cu condiții de zbor avantajoase. Peste 250 de companii aeriene sunt partenerii noștri. În acest mod, Zbor.md propune nu doar bilete avia ieftine, dar și cu tarife speciale. Rezervarea este posibilă în timp real, iar sistemul nostru vă oferă posibilitatea de a vizualiza informațiile despre disponibilitatea locurilor.

Achitare bilete de avion rezervate online

Biletele rezervate pe Zbor.md pot fi achitate online prin intermediul cardului bancar. La fel, achitarea poate fi făcută prin intermediul terminalelor amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la toate oficiile Poștei Moldova din țară sau direct în oficiile din mun. Chișinău.

Rezervare bilete avion

Dacă găsiți în sistema noastră un bilet avia disponibil, puteți să-l rezervați cu ușurință pentru Dvs. Zbor.md permite rezervarea biletelor de avion și blocarea acestora până la etapa de finalizare a comenzii. Dacă întâlniți dificultăți în rezervare, apelați la serviciul nostru de consultanță care vă va ghida profesionist. Etapa de finalizare a comenzii înseamnă achitarea în întregime a sumei biletului. Practica ne-a învățat că dacă nu găsiți biletul disponibil, e cazul să apelați la serviciul de consultanță pentru a fi incluși și în lista de așteptare pentru rezervare. Pentru persoanele juridice, emitem în termeni optimi actele necesare pentru a înregistra procurarea biletelor de avion la contabilitatea companiei.

Vă consultăm profesionist pentru zboruri low cost

Suntem online în regim non-stop pentru a vă asigura cele mai ieftine zboruri. Serviciul call-centru Zbor.md vă informează obiectiv despre toate condițiile de zbor impuse de companiile aeriene. La fel, sunteți informați despre penalitățile în cazul în care schimbați data sau anulați biletul de avion. Dacă ați luat un bilet low-cost avantajos, dar aveți necesitatea de a lua cu voi mai multe bagaje sau aveți nevoie de servicii suplimentare (bagaj în plus, animale de bord, minori sau cărucioare pentru invalizi) contactați-ne.

ȘASE MOTIVE DE A FACE REZERVAREA CU ZBOR.MD

Prețuri mici

Pe site-ul nostru puteți cumpăra bilete de avion online, la cele mai convenabile tarife. Lucrăm cu multe sisteme de rezervări online, fapt care ne permite sa selectăm cele mai bune tarife la biletele de avion. De asemenea, cu multe companii aeriene avem înțelegeri care ne permit sa avem prețuri mai mici și oferte speciale.

Siguranță

Zbor.md este agenție acreditată IATA (Asociația internațională a transportatorilor aerieni), care întrunește companii aeriene din toată lumea. Site-ul aparține Agenției de călătorii Explore - una din cele mai mari agenții de turism din Moldova, specializată în comercializarea biletelor de avion.

Modalități multiple de plată

Pentru a cumpăra bilete de avion ieftine, nu este neapărat sa aveți un card bancar. Puteți face rezervarea online pe site-ul nostru și să faceți plata în oficiul, la orice filiale ale băncilor din Moldova, la terminale de plăți sau chiar la reprezentanțele Posta Moldovei din localitatea dvs.

Mii de clienți multumiți

În ultimii ani peste 50 000 clienți au cumpărat bilete de avion prin intermediul agenției noastre, folosind serviciile site-ului Zbor.md. Anual mii de clienți aleg să-și petreacă vacanța si călătoriile prin intermediul site-ului, bazîndu-se pe experiența si profesionalismul nostru.

Program de bonus

Fiecărui client îi facem un cadou - 1% reducere la fiecare bilet de avion cumpărat. Acumulați puncte-bonus pe site-ul nostru, pe care le puteți folosi la reducerea prețului la plățile ulterioare. Mai mult ca atît puteți cîștiga vouchere cadou sau premii importante, participînd la concursurile și promoțiile noastre.

Suport online

Site-ul nostru lucrează 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Aveți acces permanent la rezervările biletelor de avion, făcute online. Agenții noștri vă vor ajuta cu orice întrebare apărută până la și după călătoria dvs. Operativ puteți afla orice întrebare, apelând serviciul suport la numărul de telefon +373 22 844111.

PARTENER OFICIAL A PESTE 150 DE COMPANII AERIENE DIN TOATĂ LUMEA

partners
În sus